Камп СКАУТ Струга

Достапност : Во текот на целата година
„Камп скаут“ – Струга е најдобриот целосно обновен и опремен камп во Македонија. Лоциран […]
(1 Рецензија)
Разгледај

Хотел Су Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Хотелот СУ се наоѓа на тивка и мирна локација во првиот ред до брегот […]

Хотел Гранит – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Хотелот Гранит се наоѓа во областа Свети Стефан, на брегот на Охридското Езеро. Опкружен […]

Вила и винaрија Мал Свети Климент- Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Вила и винарија Мал Свети Климент, е ексклузивна и приватна винарија за спиење и […]

Вила Де Лаго – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Модерно уредената Вила де Лаго се наоѓа на влезот во стариот дел на Охрид, […]

Хотел Сити Палас – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Хотел ‘’City Palace’’е совршено место кое што вашиот одмор ќе го претвори во вистинско […]
1 2 3 18


Имате прашање?

Не двоумете се да ни се јавите. Нашиот тим ви стои на раполагање и со задоволство ќе разговара со вас.

+38922460876

welakeyou@lakes.mk

Новости

ПРЕСПАНСКО ЕЗЕРО
јули 10, 2020
Дестинации
јули 10, 2020
Ресен
јули 9, 2020
Проект за локална и регионална конкурентност. Проектот е финансиран од страна на Европската Унија.
„Оваа платформа беше изработенa со финансиска поддршка на Европската Унија. За содржината на оваа платформа единствено се одговорни Тренинг Институт Коцка - Скопје и Аква - Струга и таа не мора да ги изразува ставовите на Европската Унија“.