Хотел Белведере – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Сместен во боровата шума на населбата Свети Стефан, на 4 км од Охрид и […]

Хотел Претор – с. Претор, Ресен

Достапност : Во текот на целата година

Авто камп Крани – Ресен

Достапност : Во текот на целата година
Ние ви нудиме бунгалови или куќички во кои може да се сместите вие и […]

Хотел „Београд“ – Струга

Достапност : Во текот на целата година
Одликувајќи се со бар, градина и поглед на река, хотелот Београд Струга се наоѓа […]

Авто Камп Љубаништа – с.Љубаништа, Охрид

Достапност : Во текот на целата година

Вила Порт – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Порт Вилата има поглед на езеро, бесплатно WiFi и бесплатен приватен паркинг, лоцирана е […]
1 2 3 4 5 18


Имате прашање?

Не двоумете се да ни се јавите. Нашиот тим ви стои на раполагање и со задоволство ќе разговара со вас.

+38922460876

welakeyou@lakes.mk

Новости

ПРЕСПАНСКО ЕЗЕРО
јули 10, 2020
Дестинации
јули 10, 2020
Ресен
јули 9, 2020
Проект за локална и регионална конкурентност. Проектот е финансиран од страна на Европската Унија.
„Оваа платформа беше изработенa со финансиска поддршка на Европската Унија. За содржината на оваа платформа единствено се одговорни Тренинг Институт Коцка - Скопје и Аква - Струга и таа не мора да ги изразува ставовите на Европската Унија“.