Нуркачки центар „Скаут“ – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Пицерија Калабрија – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
За навистина незаборавно искуство со пица и вкус на Калабрија Италија, посетете ја Пицерија […]

Црква Св. Јован Богослов – Канео, Охрид

Достапност : Во текот на целата година
„Свети Јован Богослов Канео“ — една од најпознатите цркви во Охрид, на карпестиот рид над плажата Канео во […]

Куќа за набљудување – Стењско блато

Достапност : Во текот на целата година
Куќичка подигната околу 4 метри од земја , лоцирана пред Стенското блато . Може […]

Црква „Свети Никола Геракомија“ – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Црквата „Св. Никола“ - Геракомија се наоѓа во Охрид.  Храмот е граден од кршен камен […]

Kadmo Beach & Club – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
КАДМО ПЛАЖА И КЛУБ* Е НАЈАТРАКТИВНАТА ЛОКАЦИЈА ЗА ЗАБАВА ВО МАКЕДОНИЈА. ПОГЛЕДОТ КОН ОХРИДСКОТО […]
1 2 3 43


Имате прашање?

Не двоумете се да ни се јавите. Нашиот тим ви стои на раполагање и со задоволство ќе разговара со вас.

+38922460876

welakeyou@lakes.mk

Новости

ПРЕСПАНСКО ЕЗЕРО
јули 10, 2020
Дестинации
јули 10, 2020
Ресен
јули 9, 2020
Проект за локална и регионална конкурентност. Проектот е финансиран од страна на Европската Унија.
„Оваа платформа беше изработенa со финансиска поддршка на Европската Унија. За содржината на оваа платформа единствено се одговорни Тренинг Институт Коцка - Скопје и Аква - Струга и таа не мора да ги изразува ставовите на Европската Унија“.