КОНТАКТ

Стапете во контакт со нас

Телефон

Можете да не добиете на следниот број:

Емаил

Испратете ни порака со вашите прашања!

Адреса

Кукушка 4a, Скопје,
Република Северна Македонија

Оставете ги вашите информации

и ние ќе ве контактираме.

    Проект за локална и регионална конкурентност. Проектот е финансиран од страна на Европската Унија.
    „Оваа платформа беше изработенa со финансиска поддршка на Европската Унија. За содржината на оваа платформа единствено се одговорни Тренинг Институт Коцка - Скопје и Аква - Струга и таа не мора да ги изразува ставовите на Европската Унија“.