A&M Апартмани – Охрид

0
Испратете ни барање
Целосно име и презиме*
Е-маил адреса*
Вашето барање*
* Се согласувам со Услови на користење и Изјавата за приватност .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Зачувај на список со желби

Adding item to wishlist requires an account

642
Достапност : Во текот на целата година

A&M Апартмани – Охрид

0
За објектот
  • Бесплатен Wi-Fi
  • Локација: Охрид

А & М Апартманите се наоѓаат во Охрид и се наоѓаат на 7 минути пешачење од Охридското Езеро. Сместувањето е климатизирано и е опремено со топла када. Античкиот театар во Охрид е оддалечен 20-тина минути  од имотот и центарот на градот е на 5 минутно пешачење. Бесплатно Wi-Fi  и бесплатен приватен паркинг се достапни на локацијата.

Фрижидер и котел исто така се предвидени. На располагање има крпи.

На имотот се достапни изнајмување велосипед и автомобил, а областа е популарна за нуркање и возење велосипед. Областа е популарна за риболов и пешачење. Самуиловата тврдина е 1,3 км од А & М Апартмани. Охридскиот аеродром е оддалечен 9 км.

Време за пријавување

14:00 – 20:00

Време за одјавување

10:00

Вклучено

  • Бесплатно Wi-Fi
  • Бесплатен паркинг
  • Сместување
Активности

Активност 1Сместување

Активност 2Изнамување велосипед

Активност 3Изнајмување автомобил

Активност 4Пешачење

Мапа
Галерија