Вила Арте – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Вила Арте се наоѓа во Охрид, на 8 минути пешачење од Охридското пристаниште. Оваа […]

Хотел Дипломат – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Сместен на 20 метри од Охридското езеро и 5 минути пешачење од историскиот дел […]

Хотел Аквалина – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Хотелот Аквалина се наоѓа во туристичката населба Свети Стефан на 6 км оддалеченост од […]

Studio Daria – City Square, Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Со поглед на градот, Studios Daria - City Square се наоѓа во Охрид и […]

Хотел Филип – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Хотелот Филип се наоѓа во Охрид, на 4 км од плажата Куба Либре. Тој […]

Хотел & Спа Тино Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Хотелот Тино со поглед на езерото, нуди удобно сместување со бесплатен паркинг и безбедносни […]
1 2 3 4 18


Имате прашање?

Не двоумете се да ни се јавите. Нашиот тим ви стои на раполагање и со задоволство ќе разговара со вас.

+38922460876

welakeyou@lakes.mk

Новости

ПРЕСПАНСКО ЕЗЕРО
јули 10, 2020
Дестинации
јули 10, 2020
Ресен
јули 9, 2020
Проект за локална и регионална конкурентност. Проектот е финансиран од страна на Европската Унија.
„Оваа платформа беше изработенa со финансиска поддршка на Европската Унија. За содржината на оваа платформа единствено се одговорни Тренинг Институт Коцка - Скопје и Аква - Струга и таа не мора да ги изразува ставовите на Европската Унија“.