Хотел Амбасадор – Охрид

0
Испратете ни барање
Целосно име и презиме*
Е-маил адреса*
Вашето барање*
* Се согласувам со Услови на користење и Изјавата за приватност .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Зачувај на список со желби

Adding item to wishlist requires an account

1675
Достапност : Во текот на целата година

Хотел Амбасадор – Охрид

0
За хотелот
  • Бесплатен Wi-Fi
  • Максимум капацитет: 76 лица
  • Локација: Охрид

Хотел Амбасадор е изграден во 2001 г. по најнови методи и претставува нов современ и атрактивен објект. Самото тоа значи дека ги исполнува стандардите за хотелско сместување, а се надеваме и сите Ваши потреби и желби.

Елегантно опремениот Хотел е лоциран на магистралниот пат Охрид-Скопје на 5 км. од градот Охрид и 2 км од охридскиот аеродром и на само 150 метри од брегот на Охридското Езеро, далеку од градскиот метеж и претставува идеално место за за тие што сакаат да се релаксираат, за организирање викенд одмори, летни аранжмани, подготовки на спортски екипи, реализирање на бизнис средби и семинари како и разни видови свечености. Хотел Амбасадор располага и со сопствен бар и нуди улсуги и за собен сервис 24 часа, како и услуги за сервиси за перење, пеглање, шиење, чистење обувки.

Располагаме со сопствен паркинг. Одличен простор за влез и излез на возила и автобуси.
Загревањето на хотелот е постојано со сопствено парно греење, а ресторанот и собите се и климатизирани.
Во рамките на нашиот хотел се наоѓа и ресторан познат по долгогодишната традиција на организирање на свадби и разни видови на свечености.
Создавајќи го нашиот бренд, низ годините, се фокусиравме врз исполнувањето на стандардите, очекувањата и желбите на нашите гости. Исто така, препознатливи сме секако и по пристапните и флексибилни цени, кои се надеваме дека ќе ги исполнат вашите очекувања.

Време за пријавување

Време за одјавување

Вклучено

  • Бесплатно Wi-Fi
  • Бесплатен паркинг
  • Ресторан
  • Бар
Активности

Активност 1Охридско езеро

Enjoy an orientation walk of Zurich’s OLD TOWN, Switzerland’s center of banking and commerce. Then, leave Zurich and start your Swiss adventure. You’ll quickly discover that Switzerland isn’t just home to the Alps, but also to some of the most beautiful lakes. First, stop at the foot of the Jura Mountains in the picturesque town of Biel, known as Bienne by French-speaking Swiss, famous for watch-making, and explore the historical center. Next, enjoy a scenic drive to lakeside Neuchâtel, dominated by the medieval cathedral and castle. Time to stroll along the lake promenade before continuing to stunning Geneva, the second-largest city in Switzerland, with its fantastic lakeside location and breathtaking panoramas of the Alps.

Активност 2Бар

An unforgettable trip to the high Alpine wonderland of ice and snow is the true highlight of a visit to Switzerland. Globus Local Favorite At an amazing 11,332 feet, the JUNGFRAUJOCH is Europe’s highest railway station. Jungfrau’s 13,642-foot summit was first ascended in 1811 and in 1912 the rack railway was opened. There are lots of things to do here: enjoy the ALPINE SENSATION, THE PANORAMA 360° EXPERIENCE, and the ICE PALACE. Also receive your JUNGFRAU PASSPORT as a souvenir to take home with you. The round trip to the “Top of Europe” by MOUNTAIN TRAIN will take most of the day.

Активност 3Ресторан

Мапа
Галерија