Хотел Амбасадор – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Хотел Амбасадор е изграден во 2001 г. по најнови методи и претставува нов современ […]

Хотел Белведере – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Сместен во боровата шума на населбата Свети Стефан, на 4 км од Охрид и […]
1 16 17 18


Имате прашање?

Не двоумете се да ни се јавите. Нашиот тим ви стои на раполагање и со задоволство ќе разговара со вас.

+38922460876

welakeyou@lakes.mk

Новости

ПРЕСПАНСКО ЕЗЕРО
јули 10, 2020
Дестинации
јули 10, 2020
Ресен
јули 9, 2020
Проект за локална и регионална конкурентност. Проектот е финансиран од страна на Европската Унија.
„Оваа платформа беше изработенa со финансиска поддршка на Европската Унија. За содржината на оваа платформа единствено се одговорни Тренинг Институт Коцка - Скопје и Аква - Струга и таа не мора да ги изразува ставовите на Европската Унија“.