+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Diving center „Scout“ – Struga

Availability : Во текот на целата година

Ohrid Pearl Filevi – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Во 1928 година семејството Филеви започнува со занаетчиска изработка на бисери, пренесувајќи ја семејната […]

Church St. Jovan Bogoslov – Kaneo, Ohrid

Availability : Во текот на целата година
„Свети Јован Богослов Канео“ — една од најпознатите цркви во Охрид, на карпестиот рид над плажата Канео во […]

Lower Gate – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Долната порта била лоцирана на само 20 тина метри од охридското езеро во близина […]

Boat “Armada” – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Бродот  „Армада“ беше целосно реновиран и започна да крстари по Охридското Езеро во 2019 […]

Locality Plaoshnik, Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Локалитетот Плаошник се наоѓа во јужното подножје на повисокиот (западниот) рид на Охрид, на […]
1 2 3 42
Local and Regional Competitiveness Project. This project is funded by the European Union.
'This website was produced with the financial support of the European Union. Its contents are the sole responsibility of Training Institute KOCKA and AKVA - Struga and do not necessarily reflect the views of the European Union'.