Теретана М Fitness – Струга

Достапност : Во текот на целата година
Фитнес центар и теретана во Струга.

Рибен ресторан “Галија” – Струга

Достапност : Во текот на целата година
Ви нудиме рибни специјалитети, јагула, пастрмка, крап, традиционални јадења од риба...

Филигрански слики А & Д – Охрид

Достапност : Во текот на целата година

Ресторан Бане Нумеро 2 – Пештани, Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Овој ресторан се наоѓа на самото крајбрежје на Охридското Езеро, поточно кај с. Пештани. […]

Ресторан Бане 1 – Пештани, Охрид

Достапност : Во текот на целата година

Црква Св. Богородица Перивлепта, Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Црквата Св. Богородица Перивлепта се наоѓа во стариот дел на Охрид и претставува дел […]
1 2 3 4 43


Имате прашање?

Не двоумете се да ни се јавите. Нашиот тим ви стои на раполагање и со задоволство ќе разговара со вас.

+38922460876

welakeyou@lakes.mk

Новости

ПРЕСПАНСКО ЕЗЕРО
јули 10, 2020
Дестинации
јули 10, 2020
Ресен
јули 9, 2020
Проект за локална и регионална конкурентност. Проектот е финансиран од страна на Европската Унија.
„Оваа платформа беше изработенa со финансиска поддршка на Европската Унија. За содржината на оваа платформа единствено се одговорни Тренинг Институт Коцка - Скопје и Аква - Струга и таа не мора да ги изразува ставовите на Европската Унија“.