Теретана М Fitness – Струга

Достапност : Во текот на целата година
Фитнес центар и теретана во Струга.

Музеј на Охридски бисер – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Во 2016 та година градот Охрид ја збогати туристичката понуда со отворањето на Музејот […]

Ресторан Белведере – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Ресторан Белведере ве очекува на разновидна акустична музика секоја вечер, зачинета со вкусни домашни […]

Ресторан Манастир – Ресен

Достапност : Во текот на целата година

Ресторан Вито – Ресен

Достапност : Во текот на целата година
Неодолива традиционална, италијанска или морска храна подготвена од врвни мајстори. Организација на бизнис и […]

Ресторан Стар Сокак – Ресен

Достапност : Во текот на целата година
1 2 3 4 5 43


Имате прашање?

Не двоумете се да ни се јавите. Нашиот тим ви стои на раполагање и со задоволство ќе разговара со вас.

+38922460876

welakeyou@lakes.mk

Новости

ПРЕСПАНСКО ЕЗЕРО
јули 10, 2020
Дестинации
јули 10, 2020
Ресен
јули 9, 2020
Проект за локална и регионална конкурентност. Проектот е финансиран од страна на Европската Унија.
„Оваа платформа беше изработенa со финансиска поддршка на Европската Унија. За содржината на оваа платформа единствено се одговорни Тренинг Институт Коцка - Скопје и Аква - Струга и таа не мора да ги изразува ставовите на Европската Унија“.