Oхридски Бисер Филеви – Охрид

0
Испратете ни барање
Целосно име и презиме*
Е-маил адреса*
Вашето барање*
* Се согласувам со Услови на користење и Изјавата за приватност .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Зачувај на список со желби

Adding item to wishlist requires an account

1129
Достапност : Во текот на целата година

Oхридски Бисер Филеви – Охрид

0
Детали
  • Локација: Охрид

Во 1928 година семејството Филеви започнува со занаетчиска изработка на бисери, пренесувајќи ја семејната тајна од колено на колено, од татко на син. Преку повеќе од 80 години, бисерниот накит од Филеви станува препознатлив производ, со епитетот „Оригинален бисер од Охрид“.

Работно време

  • 09:00 – 23:00ч

Изработки

  • Сувенири
  • Бисери
  • Охридски бисери
Активности

Активност 1Изложба

Активност 2Сувенири

Активност 3Охридски бисери

Мапа
Галерија