Брод „Армада“ – Охрид

0
Испратете ни барање
Целосно име и презиме*
Е-маил адреса*
Вашето барање*
* Се согласувам со Услови на користење и Изјавата за приватност .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Зачувај на список со желби

Adding item to wishlist requires an account

1290
Достапност : Во текот на целата година

Брод „Армада“ – Охрид

0
Детали
  • Локација: Охрид

Бродот  „Армада“ беше целосно реновиран и започна да крстари по Охридското Езеро во 2019 година.

Тој е опремен со најнова технологија за навигација и безбедност на бродот.

Постојат два палуба, внатрешна и надворешна, обете дизајнирани за максимално уживање.

Со капацитет од 80 луѓе на секоја палуба, лесно може да се претвори во совршено место за ваши приватни забави и настани.

Бродот има два барови, еден на горната и еден на долната палуба, 2 тоалети и има бесплатно WiFi на бродот. Пијалоци се служат на двата барови и на барање постои можност за угостителство на храна на бродот.

Има дневни крстарења до манастирот Свети Наум, патувања на зајдисонце и ноќни тури кои се одвиваат секој ден во периодот од јуни до септември.

Активности

Активност 1Разгледување

Активност 2Истражување

Активност 3Крстарење

Мапа
Галерија