+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Ohrid Pearl Filevi – Ohrid

0
Send Us An Enquiry
Full name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1544
Availability : Во текот на целата година

Ohrid Pearl Filevi – Ohrid

0
Детали
  • Локација: Охрид

Во 1928 година семејството Филеви започнува со занаетчиска изработка на бисери, пренесувајќи ја семејната тајна од колено на колено, од татко на син. Преку повеќе од 80 години, бисерниот накит од Филеви станува препознатлив производ, со епитетот „Оригинален бисер од Охрид“.

Работно време

  • 09:00 – 23:00ч

Изработки

  • Сувенири
  • Бисери
  • Охридски бисери
Активности

Активност 1Изложба

Активност 2Сувенири

Активност 3Охридски бисери

Мапа
Галерија