Leather Shop Belev, Охрид

0
Испратете ни барање
Целосно име и презиме*
Е-маил адреса*
Вашето барање*
* Се согласувам со Услови на користење и Изјавата за приватност .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Зачувај на список со желби

Adding item to wishlist requires an account

1079
Достапност : Во текот на целата година

Leather Shop Belev, Охрид

0
Детали
  • Локација: Охрид

Постоиме од 1946 година во Охрид. Единствен дуќан кој му пркоси на едно ново време со неговата задржана архитектура од минатиот век.

Активности

Активност 1Разгледување на изработки

Активност 2Истражување

Мапа
Галерија