+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Leather Shop Belev, Ohrid

0
Send Us An Enquiry
Full name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

864
Availability : Во текот на целата година

Leather Shop Belev, Ohrid

0
Детали
  • Локација: Охрид

Постоиме од 1946 година во Охрид. Единствен дуќан кој му пркоси на едно ново време со неговата задржана архитектура од минатиот век.

Активности

Активност 1Разгледување на изработки

Активност 2Истражување

Мапа
Галерија