Галерија Букефал, Охрид

0
Испратете ни барање
Целосно име и презиме*
Е-маил адреса*
Вашето барање*
* Се согласувам со Услови на користење и Изјавата за приватност .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Зачувај на список со желби

Adding item to wishlist requires an account

1593
Достапност : Во текот на целата година

Галерија Букефал, Охрид

0
Детали
  • Локација: Охрид

Една од главните активности на Галерија Букефал е промоција и презентација на дела од Македонски автори во Македонија и странство и презентација на квалитетни автори од странство во Македонија.

Галерија Букефал е долгорочен проект при што изминативе години има преставено повеке од 200 автори и преку 3000 уметнички дела.Има соработка со повеке галерии од Бугарија,Србија,Хрватска,Германија,Франција,Русија,Италија,САД,Црна Гора,Албанија и др.

Истовремено галеријата на Букефал дозволува лесно пребарување на уметничките дела, кои сите се категоризирани според стил и тема. Истотака може да нарачате уметнички дела online.

Активности

Активност 1Разгледување на изработки

Активност 2Истражување

Мапа
Галерија