+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Gallery Bukefal – Ohrid

0
Send Us An Enquiry
Full name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1515
Availability : Во текот на целата година

Gallery Bukefal – Ohrid

0
Детали
  • Локација: Охрид

Една од главните активности на Галерија Букефал е промоција и презентација на дела од Македонски автори во Македонија и странство и презентација на квалитетни автори од странство во Македонија.

Галерија Букефал е долгорочен проект при што изминативе години има преставено повеке од 200 автори и преку 3000 уметнички дела.Има соработка со повеке галерии од Бугарија,Србија,Хрватска,Германија,Франција,Русија,Италија,САД,Црна Гора,Албанија и др.

Истовремено галеријата на Букефал дозволува лесно пребарување на уметничките дела, кои сите се категоризирани според стил и тема. Истотака може да нарачате уметнички дела online.

Активности

Активност 1Разгледување на изработки

Активност 2Истражување

Мапа
Галерија