+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Boat “Armada” – Ohrid

0
Send Us An Enquiry
Full name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1677
Availability : Во текот на целата година

Boat “Armada” – Ohrid

0
Детали
  • Локација: Охрид

Бродот  „Армада“ беше целосно реновиран и започна да крстари по Охридското Езеро во 2019 година.

Тој е опремен со најнова технологија за навигација и безбедност на бродот.

Постојат два палуба, внатрешна и надворешна, обете дизајнирани за максимално уживање.

Со капацитет од 80 луѓе на секоја палуба, лесно може да се претвори во совршено место за ваши приватни забави и настани.

Бродот има два барови, еден на горната и еден на долната палуба, 2 тоалети и има бесплатно WiFi на бродот. Пијалоци се служат на двата барови и на барање постои можност за угостителство на храна на бродот.

Има дневни крстарења до манастирот Свети Наум, патувања на зајдисонце и ноќни тури кои се одвиваат секој ден во периодот од јуни до септември.

Активности

Активност 1Разгледување

Активност 2Истражување

Активност 3Крстарење

Мапа
Галерија