+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Struga

Dredhza – Jagoda 2 – Struga

Availability : Во текот на целата година

Dredhza – Jagoda 1 – Struga

Availability : Во текот на целата година
Слаткарницата Dredhza 1 е прилично близу музејот д-р Никола Незлобински. Нудиме палачинки, сладолед, кафе.

Fast Food “Avloni” – Struga

Availability : Во текот на целата година

Cafe bar “Relax” – Struga

Availability : Во текот на целата година

Cafe bar “Plivalishte” – Struga

Availability : Во текот на целата година

Cafe bar “Bloku” – Struga

Availability : Во текот на целата година

Sharm Bar & Sweets – Struga

Availability : Во текот на целата година

Cafe bar – Malibu – Struga

Availability : Во текот на целата година

Cafe bar – Regatta – Struga

Availability : Во текот на целата година

Cafe bar “Galeb” – Struga

Availability : Во текот на целата година
1 2 3 8