+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Resen

Cafe bar Square – Resen

Availability : Во текот на целата година
ул. Гоце Делчев бр.16, Ресен, Република Северна Македонија

Cafe bar Concept – Resen

Availability : Во текот на целата година
ул. Цар Самоил бр.2 , Ресен

Cafe bar Porta – Resen

Availability : Во текот на целата година
Повелете во топлата тераса на "Кафе Порта" и уживајте во напитоците на Doctor's Express.

Pizzeria Roma – Resen

Availability : Во текот на целата година

Restaurant Markova noga – Dolno Dupeni, Resen

Availability : Во текот на целата година

Restaurant Sunset – Pretor, Resen

Availability : Во текот на целата година

Meana Vodenica – Arvati, Resen

Availability : Во текот на целата година
Меана Воденица е нов објект, лоциран во с. Арвати, Преспа, покрај исконската убавина на […]

Nature Park “Ezerani” – Resen

Availability : Во текот на целата година
Заштитено подрачје покрај езерото, прогласено со посебен закон на 17 февруари 2012 година, откако […]

Area Konjsko – Resen

Availability : Во текот на целата година
Областа Коњско е едно од најатрактивните населби, не само во Преспа, туку и во […]

Village Ljubojno – Resen

Availability : Во текот на целата година
Во близина на селото Брајчино се наоѓа уште едно впечатливо село, во кое комбинирана […]
1 2 3 4