Апартмани Кате – с.Коњско, Охрид

0
Испратете ни барање
Целосно име и презиме*
Е-маил адреса*
Вашето барање*
* Се согласувам со Услови на користење и Изјавата за приватност .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Зачувај на список со желби

Adding item to wishlist requires an account

1132
Достапност : Во текот на целата година

Апартмани Кате – с.Коњско, Охрид

0
За хотелот
  • Бесплатен Wi-Fi
  • Максимум капацитет:
  • Локација: Охрид

Време за пријавување

13:00 – 16:00

Време за одјавување

07:00 – 10:00

Вклучено

  • Бесплатно Wi-Fi
  • Бесплатен паркинг
Активности

Активност 1Бар

Активност 2Ресторан

Мапа
Галерија