+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Dredhza – Jagoda 1 – Struga

0
Send Us An Enquiry
Full name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1441
Availability : Во текот на целата година

Dredhza – Jagoda 1 – Struga

0
Детали за објектот
  • Бесплатен Wi-Fi
  • Локација: Струга

Слаткарницата Dredhza 1 е прилично близу музејот д-р Никола Незлобински. Нудиме палачинки, сладолед, кафе.

Работно време

07:00 – 00:00

Услуги

  • Бесплатно Wi-Fi
  • Безалкохолни и алкохолни пијалоци
  • Кафе и слатки
Активности

Активност 1Храна

Активност 2Пијалоци

Мапа
Галерија