+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Struga

Lounge Bar Griffon – Struga

Availability : Во текот на целата година
Грифон е модерен ланч бар лоциран во центарот на градот Струга.

Lounge Bar “Seasons” – Struga

Availability : Во текот на целата година
Ние сме семеен бизнис, сместен во срцето на Струга. Ве поздравуваме да не посетите […]

Lounge Bar Lobby – Struga

Availability : Во текот на целата година

Lounge Bar “Gloria” – Struga

Availability : Во текот на целата година
Lounge Bar Глорија - пријатен дух, добра музика и вкусна храна.

Lounge bar Metropolis – Struga

Availability : Во текот на целата година
Metropolis Lounge Bar е лаунџ бар кој се наоѓа во центрaлното подрачје на Струга.

Pizzeria Frateli – Struga

Availability : Во текот на целата година

Poshka Company – Struga

Availability : Во текот на целата година

Restaurant Ubajna – Struga

Availability : Во текот на целата година

Restaurant Riverside – Struga

Availability : Во текот на целата година
Кафе ресторан, можност за помали фамилијарни веселби со капацитет од 130 лица,  а има […]

Restaurant “Taj Mahal” – Struga

Availability : Во текот на целата година
1 2 3 4 5 8