+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Village Vishni – Struga

0
Send Us An Enquiry
Full name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

750
Availability : Во текот на целата година

Village Vishni – Struga

0
Детали
  • Локација: с. Вишни, Струга

Лоцирано во подножјето на планината Јабланица околу 10 км северозападно од Струга се наѓа убавото село Вишни. Опкружено е со шума од букови и дабови дрвја. Пештерската црква посветена на Вознесението Христово се наоѓа на 3 км од селото. Фреските датираат од крајот на 14ти век.

Активности

Активност 1Разгледување

Активност 2Истражување

Мапа
Галерија