+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Restaurant Aquarius – Struga

0
Send Us An Enquiry
Full name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

961
Availability : Во текот на целата година

Restaurant Aquarius – Struga

0
Детали за објектот
  • Бесплатен Wi-Fi
  • Локација: Струга
Во 1999 година беше отворен ресторанот „Водолија“, пријатна околина, опкружена со разубавeн двор, каде убавината и класиката се испреплетени со вкусот на легендата.
Како ресторан, еден од нашите главни приоритети е да обезбедиме супериорен квалитет во кој нашите клиенти можат да уживаат и да веруваат.
Ние секогаш сме научени да го слушаме зборот различен. Ние не сакаме да станеме РАЗЛИЧНИ, само сакаме да го донесеме квалитетот. Да им го понудиме особено на нашите клиенти, не е секогаш лесно, тоа бара посветеност, но никогаш не е заморно за нас. Од самиот почеток беше важно сериозно да функционираме. Тоа нè натера, како цело семејство, да бидеме максимално посветени.
. Ресторан Аквариус со своето долгогодишно искуство е домаќин на многу важни луѓе и настани, вклучувајќи кралски прилики …..
Ресторан Аквариус Ве поздравува вас и вашите омилени пријатели за да им се препуштите на вашите сетила и да ја проведете целата ноќ кај нас. Пијте добро вино, јадете вкусна храна. Сè што сакате за добра ноќ надвор, е тука …
Вкусна храна, квалификувана услуга, мирна околина го прават вашиот престој поубав, додека ние секогаш ќе бидеме гостопримливи и лојални кон вас ……..

Работно време

10:00 – 12:00

Услуги

  • Бесплатно Wi-Fi
  • Безалкохолни и алкохолни пијалоци
  • Традиционална и интернационална кујна
Активности

Активност 1Храна

Активност 2Пијалоци

Активност 3Традиционална и интернационална кујна

Мапа
Галерија