Врв Магаро – Галичица

0
Испратете ни барање
Целосно име и презиме*
Е-маил адреса*
Вашето барање*
* Се согласувам со Услови на користење и Изјавата за приватност .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Зачувај на список со желби

Adding item to wishlist requires an account

1304
Достапност : Во текот на целата година

Врв Магаро – Галичица

0
Детали
  • Локација: Галичица

Врвот Магаро е највисоката кота на националниот парк Галичица, со висина од 2255 м надморска височина, во југозападниот дел на Македонија. Достапен е за посета следејќи ги патеките од подножјето .

Активности

Активност 1Разгледување

Активност 2Истражување

Мапа
Галерија