Вила Свети Стефан – с. Шипокно, Охрид

0
Испратете ни барање
Целосно име и презиме*
Е-маил адреса*
Вашето барање*
* Се согласувам со Услови на користење и Изјавата за приватност .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Зачувај на список со желби

Adding item to wishlist requires an account

1352
Достапност : Во текот на целата година

Вила Свети Стефан – с. Шипокно, Охрид

0
За објектот
  • Бесплатен Wi-Fi
  • Локација: с. Шипокно, Охридско

Сместувачки капацитет во село Шипокно во близина на Охрид.

Вклучено

  • Бесплатно Wi-Fi
  • Бесплатен паркинг
  • Сместување
Активности

Активност 1Сместување

Активност 3Пешачење

Мапа
Галерија