УКИМ Конгресен Центар – Охрид

0
Испратете ни барање
Целосно име и презиме*
Е-маил адреса*
Вашето барање*
* Се согласувам со Услови на користење и Изјавата за приватност .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Зачувај на список со желби

Adding item to wishlist requires an account

2940
Достапност : Во текот на целата година

УКИМ Конгресен Центар – Охрид

0
За хотелот
 • Бесплатен Wi-Fi
 • Максимум капацитет: 100 легла
 • Локација: Охрид

Капацитетите за престој и сместување на Конгресниот центар кои изнесуваат од 100 до 110 легла се организирани во

 • 3 апартмани кои располагаат со мини кујна и фотеља на расклопување
 • 23 еднокреветни соби
 • 29 двокреветни соби
 • 5 трокореветни соби

Сите соби располагаат со сопствена бања, мини бар, ТВ приемник, интернет приклучок и сопствена тераса. Апартманите се со површина од 22 м2, а останатите соби од 16 м2. Поголемиот дел од собите имаат прекрасен поглед на Охридското езеро.

За потребите на организирање на конференции, семинари, обуки, работилници, промоции и други образовни, научни, културни и спортски содржини Конгресниот центар им нуди на своите гости две климатизирани конференциски сали. Секоја од нив е со најмалку 200 места и е опремена со опрема за видеопроектирање (платно, графоскоп, видео бим, табла за пишување), систем за озвучување и безжичен интернет пристап кој го покрива и ресторанот со терасата и плажата.

Ресторанскиот дел на Конгресниот центар е конципиран како простор за 170 лица со голема летна тераса со поглед кон езерото. Во ресторанот се приготвуваат и служат традиционални јадења од македонската кујна но и интернационални јадења. Ресторанскиот дел може да се реорганизира и за конгресни активности бидејќи е озвучен и покриен со безжичен интернет пристап.

Време за пријавување

Време за одјавување

Вклучено

 • Бесплатно Wi-Fi
 • Бесплатен паркинг
 • Ресторан
 • Тераса
Активности

Активност 1Бар

Активност 2Ресторан

Активност 3Конгресни услуги

Мапа
Галерија