Сликарско ателје – Александар Патчев – Охрид

0
Испратете ни барање
Целосно име и презиме*
Е-маил адреса*
Вашето барање*
* Се согласувам со Услови на користење и Изјавата за приватност .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Зачувај на список со желби

Adding item to wishlist requires an account

730
Достапност : Во текот на целата година

Сликарско ателје – Александар Патчев – Охрид

0
Детали
  • Локација: Охрид

Сликарско атеље – Александар Патчев се занимава со изработка на ликовни дела изработени со повеќе видови на техники како маслена техника, акварелна техника, цртежи со молив и туш и тн. Како и изработка на традиционални православни икони од византиски и преродбенски стил. Покрај штафелајните техники се занимава со изработка на зидни техники како фрески и мозаични техники.

Активности

Активност 1Разгледување

Активност 2Истражување

Мапа
Галерија