Скејт Парк – Охрид

0
Испратете ни барање
Целосно име и презиме*
Е-маил адреса*
Вашето барање*
* Се согласувам со Услови на користење и Изјавата за приватност .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Зачувај на список со желби

Adding item to wishlist requires an account

1025
Достапност : Во текот на целата година

Скејт Парк – Охрид

0
Детали
  • Локација: Охрид

На околу 2 км од центарот на градт во 2009 година беше изграден скејт паркот, со што се збогти понудата на градот .Скејт паркот се наоѓа во близина на плажата Куба Либре.

Активности

Активност 1Разгледување

Активност 2Истражување

Мапа
Галерија