Semi-submarine – Охрид

0
Испратете ни барање
Целосно име и презиме*
Е-маил адреса*
Вашето барање*
* Се согласувам со Услови на користење и Изјавата за приватност .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Зачувај на список со желби

Adding item to wishlist requires an account

1003
Достапност : Во текот на целата година

Semi-submarine – Охрид

0
Детали
  • Локација: Охрид

„Semi-submarine“ плови на површината од водата и не може да нурне како класична подморница. Всушност е мал брод, кој може да се користи и за научни цели, но најчесто има туристичка намена. Станува збор за „Semi-submarine“ – пловило со стаклен под, какви што вообичаено има во развиените морски дестинации.

Активности

Активност 1Нуркање

Активност 2Истражување

Мапа
Галерија