с. Отешево – Ресен

0
Испратете ни барање
Целосно име и презиме*
Е-маил адреса*
Вашето барање*
* Се согласувам со Услови на користење и Изјавата за приватност .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Зачувај на список со желби

Adding item to wishlist requires an account

647
Достапност : Во текот на целата година

с. Отешево – Ресен

0
Детали
  • Локација: с. Отешево, Ресен

На западниот брег на Преспанското Езеро во средина на богата шума се наоѓа Центар за респираторни заболувања, Отешево. Центарот ги користи одличните природни услови како што се високата надморска висина, чистиот воздух и многуте сончеви денови.

Активности

Активност 1Разгледување

Активност 2Истражување

Мапа
Галерија