с. Горно Коњско – Охрид

0
Испратете ни барање
Целосно име и презиме*
Е-маил адреса*
Вашето барање*
* Се согласувам со Услови на користење и Изјавата за приватност .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Зачувај на список со желби

Adding item to wishlist requires an account

1164
Достапност : Во текот на целата година

с. Горно Коњско – Охрид

0
Детали
  • Локација: с. Горно Коњско, Охридско

Селото Горно Коњско е планинско селце се наоѓа на 10 тина километри од Охрид на западната страна од планината Галичица,1100 м надморска височина. Во селото скоро и да нема жители меѓутоа во текот на летниот период станува барана локација од домашните и странските туристи. Во селото постои црква посветена на св Мина од почетокот на 20 век , денес можат да се посетат ресторани , сместувачки приватни капацитети како и да се ужива во панорамата на Охридското езеро и планината Галичица.

Активности

Активност 1Разгледување

Активност 2Истражување

Мапа
Галерија