с. Горна Белица – Струга

0
Испратете ни барање
Целосно име и презиме*
Е-маил адреса*
Вашето барање*
* Се согласувам со Услови на користење и Изјавата за приватност .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Зачувај на список со желби

Adding item to wishlist requires an account

984
Достапност : Во текот на целата година

с. Горна Белица – Струга

0
Детали
  • Локација: с. Горна Белица, Струга

Лоцирано на 1600 метри над нивото на пораст на дрвјата, и блиску до албанската граница, до селото Горна Белица може да се стигне со автомобил, велосипед, пеш од Струга или искачувајќи се од Вевчани. Тамошната црква Св. Петка е под реставрација. Сопствениците на викендици нудат сместување, а исто така во центарот на селото се наоѓа и хотел.

Активности

Активност 1Разгледување

Активност 2Истражување

Мапа
Галерија