Ресторан Vanilla Plazza – Струга

0
Испратете ни барање
Целосно име и презиме*
Е-маил адреса*
Вашето барање*
* Се согласувам со Услови на користење и Изјавата за приватност .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Зачувај на список со желби

Adding item to wishlist requires an account

1186
Достапност : Во текот на целата година

Ресторан Vanilla Plazza – Струга

0
Детали за објектот
  • Бесплатен Wi-Fi
  • Локација: Струга
  • Капацитет: 120 лица

Работно време

07:00 – 00:00

Услуги

  • Бесплатно Wi-Fi
  • Безалкохолни и алкохолни пијалоци
  • Традиционална и интернационална кујна
Активности

Активност 1Храна

Активност 2Пијалоци

Активност 3Традиционална и интернационална кујна

Активност 4Фамилијарни веселби

Мапа
Галерија