Ресторан “Бриони” – Струга

0
Испратете ни барање
Целосно име и презиме*
Е-маил адреса*
Вашето барање*
* Се согласувам со Услови на користење и Изјавата за приватност .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Зачувај на список со желби

Adding item to wishlist requires an account

941
Достапност : Во текот на целата година

Ресторан “Бриони” – Струга

0
Детали за објектот
  • Бесплатен Wi-Fi
  • Локација: Струга
  • Капацитет: 100 лица

Работно време

24/7

Услуги

  • Бесплатно Wi-Fi
  • Безалкохолни и алкохолни пијалоци
  • Традиционална македонска храна
Активности

Активност 1Храна

Активност 2Пијалоци

Активност 3Традиционална македонска кујна

Мапа
Галерија