Паб Даблин – Охрид

0
Испратете ни барање
Целосно име и презиме*
Е-маил адреса*
Вашето барање*
* Се согласувам со Услови на користење и Изјавата за приватност .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Зачувај на список со желби

Adding item to wishlist requires an account

979
Достапност : Во текот на целата година

Паб Даблин – Охрид

0
Детали за пабот
  • Бесплатен Wi-Fi
  • Капацитет:
  • Локација: Охрид

Работно време

08:00 – 01:00

Услуги

  • Бесплатно Wi-Fi
  • Бар
  • Безалкохолни и алкохолни пијалоци
Активности

Активност 1Бар

Активност 2Ноќен живот

Активност 3Безалкохолни и алкохолни пијалоци

Мапа
Галерија