Параклис на св. Петар и Павле, Струга

0
Испратете ни барање
Целосно име и презиме*
Е-маил адреса*
Вашето барање*
* Се согласувам со Услови на користење и Изјавата за приватност .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Зачувај на список со желби

Adding item to wishlist requires an account

913
Достапност : Во текот на целата година

Параклис на св. Петар и Павле, Струга

0
Детали
  • Локација: с. Калишта, Струшко

Параклисот посветен на св.Петар и Павле е обновен во 1990 година врз постариот параклис посветен на истите апостоли.Воедно претставува и најнова црква во калишкиот комплекс.

Активности

Активност 1Разгледување

Активност 2Истражување

Мапа
Галерија