Папас Фуд – Охрид

0
Испратете ни барање
Целосно име и презиме*
Е-маил адреса*
Вашето барање*
* Се согласувам со Услови на користење и Изјавата за приватност .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Зачувај на список со желби

Adding item to wishlist requires an account

636
Достапност : Во текот на целата година

Папас Фуд – Охрид

0
Детали за ресторанот
  • Локација: Охрид

Во името на традиционалните охридски вкусови. Макало од лук, по рецептот на нашите баби. Препознатлив вкус, од најдобриот лук.

Работно време

11:00 – 23:00

Услуги

  • Органска храна
  • Вино
Активности

Активност 1Органска храна

Активност 2Вино

Мапа
Галерија