Област Коњско – Ресен

0
Испратете ни барање
Целосно име и презиме*
Е-маил адреса*
Вашето барање*
* Се согласувам со Услови на користење и Изјавата за приватност .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Зачувај на список со желби

Adding item to wishlist requires an account

965
Достапност : Во текот на целата година

Област Коњско – Ресен

0
Детали
  • Локација: Коњско, Ресен

Областа Коњско е едно од најатрактивните населби, не само во Преспа, туку и во пошироката област. Објектите се изградени од растенија и кал и со нивна конструкција потсетуваат на праисториските градби од неолитот.

Активности

Активност 1Разгледување

Активност 2Истражување

Мапа
Галерија