Нуркачки центар „Амфора“ – Охрид

0
Испратете ни барање
Целосно име и презиме*
Е-маил адреса*
Вашето барање*
* Се согласувам со Услови на користење и Изјавата за приватност .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Зачувај на список со желби

Adding item to wishlist requires an account

793
Достапност : Во текот на целата година

Нуркачки центар „Амфора“ – Охрид

0
Детали
  • Локација: Охрид

Нуркачкиот центар „Амфора“ е познат во јавноста по бројите еколошки акции за чистење на Охридско Езеро, подводни археолошки и научни истражувања, традиционалното подводно китење на новогодишната елка во Охридското Езеро, еко-документарните филмови и туристичка промоција на Охрид.

Активности

Активност 1Нуркање

Активност 2Истражување

Мапа
Галерија