Видиковец „Лескоски уши“ – Галичица

0
Испратете ни барање
Целосно име и презиме*
Е-маил адреса*
Вашето барање*
* Се согласувам со Услови на користење и Изјавата за приватност .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Зачувај на список со желби

Adding item to wishlist requires an account

762
Достапност : Во текот на целата година

Видиковец „Лескоски уши“ – Галичица

0
Детали
  • Локација: Галичица

Видиковецот се наоѓа на преспанската страна од Паркот, на надморска висина од 1490 м. До локалитетот се стигнува по асфалтен пат кој се одвојува од регионалниот пат (Царина-Стење) и води кон локалитетот Два Јавори. Овој видиковец има поглед кон прекрасните песочни плажи на Стењскиот залив, како и на Пречна планина на границата со Албанија.

Активности

Активност 1Разгледување

Активност 2Истражување

Мапа
Галерија