Лагадин, Охрид

0
Испратете ни барање
Целосно име и презиме*
Е-маил адреса*
Вашето барање*
* Се согласувам со Услови на користење и Изјавата за приватност .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Зачувај на список со желби

Adding item to wishlist requires an account

675
Достапност : Во текот на целата година

Лагадин, Охрид

0
Детали
  • Локација: Стар Град Охрид

Лагадин претставува атрактивна туристичка населба која се наоѓа покраај брегот на Охридското езеро.Почнала да егзистра по завршувањето на Втората светска војна. Денеска е локација која ги привлекува туристите со својата местоположба ,пред неа се простира езерото а зад населбата е планината Галичица. Идеална за одамор и плажа , повеќето приватни сместувачлки кашацитети нудат престој преку целата година.

Активности

Активност 1Разгледување

Активност 2Истражување

Мапа
Галерија