Куќа за набљудување – Стењско блато

0
Испратете ни барање
Целосно име и презиме*
Е-маил адреса*
Вашето барање*
* Се согласувам со Услови на користење и Изјавата за приватност .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Зачувај на список со желби

Adding item to wishlist requires an account

333
Достапност : Во текот на целата година

Куќа за набљудување – Стењско блато

0
Детали
  • Локација: Стењско блато

Куќичка подигната околу 4 метри од земја , лоцирана пред Стенското блато . Може да собере 4 особи во исто време.

Активности

Активност 1Разгледување

Активност 2Истражување

Мапа
Галерија