Коритски рид – Галичица

0
Испратете ни барање
Целосно име и презиме*
Е-маил адреса*
Вашето барање*
* Се согласувам со Услови на користење и Изјавата за приватност .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Зачувај на список со желби

Adding item to wishlist requires an account

1131
Достапност : Во текот на целата година

Коритски рид – Галичица

0
Детали
  • Локација: Галичица

Коритски рид е видиковец кој се наоѓа на 1421 м надморска височина , нуди панорамски поглед кон Охридското езеро , место за скара одмор и рекреација.

Активности

Активност 1Разгледување

Активност 2Истражување

Мапа
Галерија