Книговез – Охрид

0
Испратете ни барање
Целосно име и презиме*
Е-маил адреса*
Вашето барање*
* Се согласувам со Услови на користење и Изјавата за приватност .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Зачувај на список со желби

Adding item to wishlist requires an account

1111
Достапност : Во текот на целата година

Книговез – Охрид

0
Детали
  • Локација: Охрид

Изработките на Книговез се синоним за автентични и безвременски производи. Идејата да се создаде бренд што ќе се пресели на повисоко ниво започнува во нашата работилница во Битола во 1979 година. Каде за прв пат испратив хартија и книги. Следејќи ги новите трендови, се селиме во Охрид и отворивме нова работилница со додавање кожа во процес на изработка на рачно изработени производи со креативни идеи реализирани во уникатни форми. Книговез поддржува и учествува во занаетчиски настани во Македонија, Србија и Турција. Ова вклучува прикажување на нашите производи, воспоставување нови контакти и поканување на нашите клиенти во нашата работилница, за изработка на корици за книги, рачно шиење на кожа, презентирање на рачна резба на кожа. Нашето мото е: Бидете секогаш искрени кон себе и кон сите клиенти. Никогаш не ветувајте дека ќе исполните нешто што не сте способни. Откријте се, анализирајте ги сопствените капацитети, почитувајте ја вашата конкуренција, бидете упорни, учете и бидете информирани.

Работно време

  • 10:00 - 17:00

Изработки

  • Книги
  • Сувенири
  • Резба на кожа
  • Приврзоци
  • Магнети
Активности

Активност 1Изложба

Enjoy an orientation walk of Zurich’s OLD TOWN, Switzerland’s center of banking and commerce. Then, leave Zurich and start your Swiss adventure. You’ll quickly discover that Switzerland isn’t just home to the Alps, but also to some of the most beautiful lakes. First, stop at the foot of the Jura Mountains in the picturesque town of Biel, known as Bienne by French-speaking Swiss, famous for watch-making, and explore the historical center. Next, enjoy a scenic drive to lakeside Neuchâtel, dominated by the medieval cathedral and castle. Time to stroll along the lake promenade before continuing to stunning Geneva, the second-largest city in Switzerland, with its fantastic lakeside location and breathtaking panoramas of the Alps.

Активност 2Книги

Активност 3Сувенири

Активност 4Резба на кожа

Мапа
Галерија