Католичка Црква – Охрид

0
Испратете ни барање
Целосно име и презиме*
Е-маил адреса*
Вашето барање*
* Се согласувам со Услови на користење и Изјавата за приватност .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Зачувај на список со желби

Adding item to wishlist requires an account

1484
Достапност : Во текот на целата година

Католичка Црква – Охрид

0
Детали
  • Локација: Охрид

Изградена е во 2001 година а осветена 10 години подоцна.Фреско живописот е на италијанскиот уметник Винченцо Бианки.Црквата е посветена на словенските благовесници Св.Кирил и Методиј и на Св.Бенедикт

Активности

Активност 1Разгледување

Активност 2Истражување

Мапа
Галерија