Сувенирница „Канео 2012“ – Охрид

0
Испратете ни барање
Целосно име и презиме*
Е-маил адреса*
Вашето барање*
* Се согласувам со Услови на користење и Изјавата за приватност .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Зачувај на список со желби

Adding item to wishlist requires an account

837
Достапност : Во текот на целата година

Сувенирница „Канео 2012“ – Охрид

0
Детали
  • Локација: Охрид

Работилница за рачна изработка на сувенири од дрво во стариот град Охрид.

Работно време

  • 08:00 - 21:00

Изработки

  • Сувенири
  • Занаетчиски производи
  • Резба
Активности

Активност 1Резба

Активност 2Занаетчиски производи

Активност 3Рачна изработка на дрвени сувенири

Мапа
Галерија