Излетничко место „Јадера“ – Галичица

0
Испратете ни барање
Целосно име и презиме*
Е-маил адреса*
Вашето барање*
* Се согласувам со Услови на користење и Изјавата за приватност .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Зачувај на список со желби

Adding item to wishlist requires an account

683
Достапност : Во текот на целата година

Излетничко место „Јадера“ – Галичица

0
Детали
  • Локација: Галичица

Излетничкото место “Јадера” се наоѓа на истоимениот локалитет, покрај асфалтен правец P-501 (Охрид-Свети Наум), на надморска висина од 790-800 м.

Локалитетот е опремен со следната инфраструктура:

 
  • 3 настрешници со капацитет од по 10 седишта (вкупно 30) и централно поставени маси
  • 12 компети маси со по 2 клупи со капацитет секоја од по 8 седишни места, вкупно 96
  • 2 троделни скари
  • Детско игралиште
  • Уреден паркинг за 20 автомобили
  • 2 Информативни табли
Активности

Активност 1Разгледување

Активност 2Истражување

Мапа
Галерија